Anne Marit Erstad

 

Sted: Nordre Skansemyren 20, 5019 Bergen

Tlf. 41314453, e-mail: am-ersta@online.no Hjemmeside: www.rainbowreiki.pro

Yrke : Jordmor og Rainbow Reiki 2. Dan Lisensiert Mester

 

Jeg er født i Bergen og oppvokst på en øy utenfor Bergen. Min mor fortalte meg som barn at jeg har en engel som alltid passer på meg og som hjelper meg når jeg ber om hjelp.

I 2001 ble jeg skilt igjen, da var alle barna mine voksne og var flyttet hjemmefra. Denne krisen ga meg en enorm mulighet for utvikling.

Jeg ble kjent med Pål-Esben Wanvig i 2001 og han har vært min mentor siden da, først innen lederutvikling, fra 2004 har han også vært min læremester på min spirituelle vei.

Den første oppgaven jeg fikk var å finne balanse i livet mitt. Jeg levde et hektisk liv og skulle være med på det meste, familie, jobb, organisasjonsarbeid og politikk. Jeg var nok på grensen til kollaps, jeg var veldig sliten, men skulle klare alt. Det å finne balanse mellom familie, jobb, fritid, hobbyer, ting som virkelig gjør meg glad, forandret livet mitt. Jeg satte meg ned og tenkte gjennom hva er det som gjør meg glad og hva er det som tapper meg for energi. Etter å ha gjort den jobben fikk jeg gleden og det å kunne fryde meg over livet tilbake. Det var fantastisk å få hjelp til alt dette.

Pål-Esben hjalp meg og videre til sin mentor Walter Lübeck. Jeg glemmer aldri mitt første møte med Walter Lübeck i Tyskland. Jeg følte meg fullstendig avkledd. Han fortalte meg hvem jeg er, hva min livs oppgave er og hvor veien går videre.

Etter et engel kurs med Walter Lübeck i november 2006 endret livet mitt seg igjen.Jarle og jeg giftet oss en måned etterpå og en ny epoke i livet mitt startet. Vi har tatt den samme utdannelsen innen det alternative og har mange felles interesser. Det mest fantastiske er den hjelpen vi har fått av Maria og Pål-Eben når det gjelder vårt parforhold, kunnskap om å leve tett sammen med et annet menneske. Dette er ting jeg gjerne skulle ha lært i min ungdom men det er aldri for sent å lære.

Gjennom jobben min som jordmor er det fantastisk å få integrere min nye kunnskap slik at jeg kan hjelpe de som kommer til meg på en god måte. Jarle og jeg har og startet opp en privat healing praksis, vi har kurs innen RainbowReiki systemet og utdanner 1.Dan mastere. Livet mitt og arbeidet mitt har fått en helt annen dimensjon.

Takk til Pål-Esben Wanvig, Maria Jeanne Dompierre og Walter Lübeck. Også en stor takk til min mann som jeg elsker. Han hjelper meg å se og være takknemlig for det vi opplever på vår vei i livet.

Formell utdanning: Jan.1974 – jan.1977 Haukeland sykepleierhøgskule. Aug.1984 – aug. 1986 Bergen jordmorhøgskule. Aug.1987 – jan 1989 NKI lederutdanning for helsepersonell
Arbeidserfaring fra: Haukeland sykehus kirurgisk avdeling. Meland kommune: Heimesykepleien, Meland sjukeheim, Frekhaug helsestasjon. Lærer ved Fløksand videregående skule og Nordhordland videregående skule. Haukeland sykehus: jordmor ved Observasjonsposten for gravide og Fødeavdelingen. Meland kommune: kommunejordmor

Organisasjonserfaring : Meland Røde Kors Hjelpekorps, styremedlem. Meland Helselag, styremedlem. Norsk sykepleierforbund: hovedtillitsvalgt i Meland kommune og nestleder i Hordaland. Jordmorforbundet NSF, leder i Hordaland. Meland kommune: representant i Kommunestyre i 3 perioder, representant i Skulestyre i 4 perioder og representant i Administrasjonsutv.i 2 perioder.

Alternativ utdanning: The Silva Method, Silva International Inc, ultra seminar. Reiki master. Karuna reiki master og Rainbowreiki 2.Dan master