Berit Haugrud

Sted: Søbstadveien 3, 7080 Heimdal

Tlf: 997 13 829, mail: bhaugru@online.no

Jeg er født og oppvokst i Trondheim, hvor jeg fremdeles bor. Er gift og har to voksne døtre, og ett barnebarn. Bor på en gård sør for sentrum hvor vi driver økologisk med melkekyr. Jeg har hatt et liv med mye arbeid. Jeg har hatt mange styreverv i landbruksorganisasjoner i mange år. Det førte til at jeg reiste mye, og traff utrolig mange spennende og flotte mennesker. Men alt dette i mange år førte til at jeg ble veldig sliten og følte meg helt tom. En dag kutta jeg ut det aller meste av tillitsverv. Følte sterkt at tiden var moden for noe nytt i mitt liv.

Det var da jeg startet på kurs hos Pål-Esben Wanvig. Grunnen til at jeg startet på mitt første kurs var at det var en del sykdom i familien. Og tenkte at det var greit å kunne litt healing for å hjelpe dem. Selv hadde jeg ingen problem, trodde jeg. Men mange år med fokus på alle rundt meg, og deres ve og vel,  førte til at jeg ikke hadde noe kontakt mitt eget følelsesliv. Jeg var blitt en arbeidsnarkoman og kontrollfrik som var stresset mye av tiden. Dette har jeg blitt klar over og har lært teknikker for å få bedre kontakt med meg selv og mine egne behov. Har tatt sjumilssteg i riktig retning, med god hjelp fra Pål-Esben Wanvig, som også er min coach og veileder.

Det har blitt mange kurs med årene.

Jeg har kurs i blant annet Rainbow Feng Shui, White Feather Sjamanisme, Ryggsøyleterapi og jeg er Lisensiert Rainbow Reiki 1. Dan Mester Lærer.

Dette er kunnskap som gir meg en helt ny synsvinkel på livet. Livet har fått en ny menig. Det har vært en lang reise med mye selvutvikling, og med det stor kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer både mentalt, psykisk og fysisk. Det har vært mye jobbing, men den solide kunnskapen jeg sitter igjen med er verdt strevet.

 

Alternativ utdannelse:

Lærer i babymassasje  2006

The Silva Method  2007

Dyrekommunikasjon 2008  Flammehuset.

Aromaterapi 2009

Kurs med Pål-Esben Wanvig og Maria Jeanne Dompierre:

Rainbow Reiki 1. og 2. grad 2010

Rainbow Reiki Aura/Chakra-Reading 2012

Rainbow Canneling 2012

Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi 2013 og oppgradering 2015

Rainbow Reiki Professional Practitioner 1 2013

Rainbow Reiki Professional Practitioner 2 2013

Møt dine Engler 2014

Møt dine Engler krystallveien 2014

Tre stråle meditasjon – Kanseya Shay`nar 2014

Tre stråle meditasjon – Kanseya Sotiran 2014

Rainbow Reiki Foreldre og barn 2013

Rainbow Reiki yrke og suksess 2013

Rainbow Reiki kjærlighet og parforhold 2013

Lisensiert Rainbow Reiki 1. Dan Mester Lærer (2 år) 2013

Kurs med Walter Lübeck og Pål-Esben Wanvig:

White Feather Sjaman (3 år) 2015