Edina Elek Jørgensen

 

Sted: Bergen/Loddefjord

Lisensiert Rainbow Reiki 2. Dan Master
Tlf.: 93412940
E-mail: edinajorgensen@gmail.com
Hjemmeside: www. rainbowreikibergen.com

Jeg er født og oppvokst i Ungarn. Med familien min levde jeg i en liten landsby og oppveksten min var preget av fattigdom. Når jeg ble ferdig med videregående skole var det vanskelig å få jobb. Jeg hadde korte vikariatstillinger, men var avhengig av familien for å kunne klare meg. Etter en stund bestemte meg for at jeg ikke kunne fortsette på den måten, siden jeg ikke så muligheten til å etablere et selvstendig liv. Gjennom en venn hørte jeg om en ledig jobb som Au-pair i Norge, og jeg reiste. Det var i 1999 og siden har jeg bodd i Norge. Med en sterk vilje og hardt arbeid har jeg klart å etablere meg og skape et liv der jeg var selvstendig.

I 2005-2006 følte jeg at livet mitt kom til en vendepunkt igjen. Jeg hadde jobb, samboer og vi bodde i ett flott leilighet, men jeg følte ikke meg lykkelig. Hadde vanskeligheter med å håndtere stress, slet med søvnproblemer, hadde mye smerter i ryggen og parforholdet mitt  holdt på å gå i oppløsning. Jeg var desperat til å finne en løsning på mine/våre problemer. I 2006 var vi på en Rainbow Reiki 1. grad kurs med Pål- Esben Wanvig. Jeg husker godt mitt første kurs med Pål-Esben. Han testet skjevheten i mine hofter. De var nesten 3 cm skjeve. Han ga meg behandling i 5 minutter og da han tok en ny test var de rettet opp. Jeg ble veldig sjokkert. Det kiropraktoren ikke hadde klart på 1 år brukte han 5 minutter på å fikse, samtidig fikk jeg fysisk bevis på at Reiki fungerer. Jeg forsto ganske fort at jeg har funnet det jeg var på leting etter. Da han ett år seinere startet med Rainbow Reiki 1. Dan masterutdannelse meldte jeg meg på sammen med min samboer. En ny verden har åpnet seg for meg og min personlighetsutvikling startet.

I tillegg til å gå på undervisning har jeg hatt personlig coaching med Pål-Esben og hans kone Maria Jeanne Dompierre. Med deres veiledning og gode råd fikk jeg mulighet til å utvikle mitt forhold til min samboer. Jeg lærte hvordan jeg skulle gi slipp på mitt kontrollbehov og sjalusi samt hvordan vi kunne forstå hverandre bedre. Kjærligheten vi hadde for hverandre begynte å blomstre igjen.

De siste årene i mitt liv har vært en utrolig og fantastisk reise med mange vanskelige utfordringer, men resultatet er uvurderlig. Jeg har blitt en helt ny person og jeg har lært meg at det meste er mulig, det er bare meg selv som setter begrensninger.

Jeg er dypt takknemlig for at jeg har møtt Pål-Esben og Maria og for at de har vist meg veien fra forvirring og kaos til en balansert og lykkeligere liv.

Min varmeste takk går til min samboer Sissel for hennes kjærlighet og støtte og for at hun har valgt å gå denne veien sammen med meg.

Formell utdannelse:
1993-1997 Gymnas – Allmennfag
2000-2002 Norsk på høyere nivå
2002 Lager-, truck-, krankurs
2008 Kjemiprosses – teorikurs

Alternativ utdannelse:
Rainbow Reiki 1. Dan Master Teacher
Rainbow Reiki 2. Dan Master Teacher
White Feather Sjaman (Student)