Hege Hildrum

Sted: Drøbak

Yrke : Rainbow Reiki 2. Dan Mester Lærer

Tlf. 979 891 70, e-mail: hildrum8@gmail.com Hjemmeside: rainbowreiki-hege-hildrum.no

 

Jeg vokste opp med to lærerforeldre og tre søsken. Begge foreldrene mine var opptatt av at utdanning var svært viktig for å få et godt og lykkelig liv. Så jeg fulgte deres råd og ble først lærer og deretter samfunnsviter.  Etter utdanningen følte jeg meg hverken utlært eller lykkelig. Så jeg fortsatte med mer utdanning i min søken etter et godt liv. Først tok jeg mer tradisjonell utdanning på høyskole og universitet, og deretter beveget jeg meg inn i utdanninger i den «alternative verden».

I min søken har jeg reist jorden rundt. Jeg har bodd i flere ulike land. Jeg har bodd fire år i kloster i utlandet og jeg har jobbet 12 år som byråkrat i stat og kommune Norge.

Etter lang tids søken fant jeg en flott mann og bosatte meg i Drøbak. Vi fikk en sønn og lever nå et godt liv sammen. Men fremdeles var jeg på søken etter noe «mer».

Så tok jeg studiet «Enhetsterapi» hos Audun Myskja. Da følte jeg at noen brikker begynte å ramle på plass, men jeg måtte likevel videre.

I januar 2012 startet jeg min lærerutdanning i Rainbow Reiki med Pål Esben Wanvig som lærer og veileder. Jeg opplever Wanvig som en tydelig og krevende lærer som ønsket å se konkrete endringer i mitt liv. Gjennom utdanningen har jeg fått en dypere forståelse av hvem jeg er, hvorfor livet mitt har blitt som det er og hva det er jeg har savnet. Denne innsikten har jeg fått gjennom undervisning, energiarbeid, individuell veiledning, økt bevissthet, økt selvansvar og ikke minst gjennom å gjøre praktiske endringer i hverdagen. Jeg føler selv at jeg har tatt store skritt når det gjelder både personlig og spirituelle utvikling. Wanvig gjør ikke jobben for meg. Den må jeg gjøre selv, men jeg får kunnskap og veiledning underveis så jeg holder stø kurs. Jeg kommer nok til å bli en evig student, men nå vet jeg hvilken retning jeg ønsker å gå og hvilke metoder og verktøy jeg kan bruke på veien.

Jeg ønsker å arbeide som lærer i Rainbow Reiki systemet. Jeg ønsker å videreformidle det jeg selv har lært og som jeg har erfart fungerer i praksis.

 

Utdanning:

Allmennlærerutdanning, 1987
Hovedfag i samfunnsvitenskap, Cand Polit, 1991
Master of art in Science of Creative Inteligence, USA, 1992
Meditasjonslærer i Transcendental meditasjon, Sveits, 1993
Voksenpedagogikk, 2002
Praktisk prosjektledelse, 2008
NLP Practitioner, Neuro Lingvistic Programming, 2009
Karriereveiledning, 2009
Enhetsterapeut, 2012
Rainbow Reiki 1. Dan Master, 2013

Fra 2012 har jeg deltatt på en rekke seminar med Pål Esben Wanvig, Maria Jeanne Dompierre og Walter Lûbeck.
Rainbow Reiki 1. grad, 2012
Rainbow Reiki 2. grad, 2012
Rainbow Reiki Professional Practitioner 1, 2012
Rainbow Reiki Professional Practitioner ,. 2012
Rainbow Reiki, Astroterapi, 2013
Rainbow Reiki, Body of light, 2013

Rainbow Reiki, Ryggsøyleterapi, 2013

Rainbow Reiki Foreldre og barn, 2013

Rainbow Reiki, Yrke og suksess, 2013

Rainbow Reiki, Feng Shui, 2014

Møt dine engler, 2012
Krystallveien, 2012
Tre Stråle Meditasjon. Level, 2013

Lær å se fremtiden, 2014