Henning Romero

Sted: Sandefjord

Tlf.: 900 89 418, epost: henning@romero.no

Henning Romero har utdannet seg innen Rainbow Reiki systemet siden 2013 og har arbeidet med andre alternative teknikker og behandlinger siden midten av 90 tallet. Han er utdannet markedsøkonom og har etablert mer enn 10 nye bedrifter, de siste 15 årene. De fleste innen IT bransjen i Norge. Han er videre en Mesterhealer innen Rainbow Reiki og en White Feather Sjaman. Han utdanner seg nå videre til å bli instruktør innen begge disse retningene.

Henning er medlem av Det Norske Healing forbundet og er styremedlem i Rainbow Reiki Norge.

Kunnskapen om at vi kan arbeide utenfor det fysiske,  har Henning nærmest daglig benyttet i sine bedrifter, enten i form av grunnleggende Feng Shui på arbeidsplassen, strukturelt arbeide med sjamanistiske teknikker, håndtering av dagligdagse utfordringer eller utvikling av egne ansatte. Noen ganger bare noe så ”enkelt” at et møte må tilføres ekstra energi eller konstruktive løsninger. Eller som rådgiver innen ansettelser eller kjøp/salg av bedrifter.

Det som åpnet hans øyne for sjamanisme i næringslivet var under hans opphold med å etablere en ny bedrift i Beijing. Der arbeidet han med flere kunder som var underlagt offentlig administrasjon og hos en av disse, ble det aktivt benyttet en spirituellveileder i alle møter, en sjaman. Dette vekket hans interesse for sjamanisme i næringslivet. Det å treffe Pål-Esben Wanvig kort tid etter dette var en spennende ”tilfeldighet” han ikke lot fare forbi.

Henning har egen praksis i Sandefjord, Vestfold der han tar imot klienter for Rainbow Reiki behandlinger. I tillegg så arbeider han med skreddersydde prosjekter for bedrifter og tilpasser innholdet etter målene for disse bedriftene.