Jarle Tollefsen

 

Sted: Bergen

Yrke : Lærer

tlf. 56178889, e-mail: jarltoll@online.no Hjemmeside: www.rainbowreiki.pro

Jeg er født og oppvokst i Bergen og er i dag gift med min partner Anne Marit Erstad og vi bor på Nordre Skansemyren i Bergen.
I mine unge år var jeg det vi kaller for en venstre hjerne person, jeg pugget alt og jeg var kun interessert i det som jeg kunne se med mine egne øyner. Jeg utdannet meg til ingeniør i elektrofag og seinere tok jeg mastergrad og doktorgrad i fysikk og teknologi, 44 år gammel var jeg 1.amanuensis på universitet.
Jeg satt en dag i min fine hage og observerte min eiendom og filosoferte over hva jeg hadde oppnådd i livet. Selv om jeg var fornøyd følte jeg at det var noe som manglet. Jeg følte meg veldig ensom og spurte meg selv om dette var alt, nå har jeg jo oppnådd god økonomi og sosial status i samfunnet, så hva nå? Er dette alt – er det ikke noe mer?
Jeg ble kjent med Pål Esben Wanvig i 2000 og han har vært min mentor siden da, først innen lederutvikling, fra 2004 har han også vært min læremester på min spirituelle vei.
En av de første oppgavene jeg fikk var og få mer balanse i livet. Jeg har vært singel store deler av mitt liv og nå var det på tide å finne en partner og begynne å gjøre andre morsomme ting enn bare å lese bøker. For uten balanse, fikk jeg høre at det var umulig å utvikle et stabilt og lykkelig liv. Jeg ble også anbefalt og begynne å praktisere all kunnskapen jeg tilegnet meg slik at jeg kunne erfare om den virkelig fungerte for meg. Først da var det mitt og først da kunne jeg lære det videre til andre.
Etter et englekurs med Walter Lübeck i november 2006 snudde livet mitt seg igjen. Vi var så heldige å få snakke med ham i lunch pausen og i løpet av 20 minutter fortalte ham meg hva som skal til for at jeg skal få et lykkelig liv. Dette var starten på neste fase i mitt liv hvor jeg igjennom personlighetsutvikling og en mengde med healing greide å snu uheldige tankemønstre slik at jeg ble fri, og Anne Marit og jeg giftet oss i desember 2006. Det mest fantastiske er den hjelpen vi har fått av Maria og Pål-Esben når det gjelder vårt parforhold, og det å leve sammen med et annet menneske. Dette er noe som må læres og burde nok ha vært en del av alles utdanning.
Vi startet opp egen healing og astrologi praksis i 2006 og det er fantastisk å kombinere disse to feltene i vårt behandlings arbeidet. I august 2009 startet min kone Anne Marit og jeg opp med å holde RainbowReiki kurs etter at vi ble ferdige med vår DAN1 Rainbowreiki utdannelse sommeren 2009. I dag har vi gjennomført DAN2 Rainbowreki utdannelse og har gjennomført mer enn 25 RainbowReiki 1.Grad og RainbowReiki 2.Grad kurs. Vi praktiserer i dag som kursholdere, coacher, Rainbowreiki healere, Feng Shui Practitioner, astrologer og sjamaner ved vårt nyrestaurerte Rainbow Reiki Senter på Nordre Skansemyren i Bergen.
Og til slutt vil jeg takke Pål-Esben, Maria og Walter for at de virkelig trodde på meg og holdt ut de gangene jeg selv ikke hadde troen på meg selv, eller følte at det ikke var noe håp. Jeg takker dem for at de alltid har vært ærlige og sagt til meg sannheten og hva som skal til for at jeg kan bli frisk. Jeg takker også min kjære kone Anne Marit for uten hennes hjelp hadde min reise ikke vært mulig i det hele tatt, å være i sammen med henne i hverdagen er fantastisk og gjør livet verd å leve.
Formell utdanning:
Jan. 1980 – jan. 1981 Befalskole
Aug.1982 – aug. 1984 Ingeniørskole
Aug.1984 – jan 1989 Hovedfag i Fysikk
Aug 1989 – jul 1995 Doktorgrad i Fysikk og Teknologi
Arbeidserfaring fra:
Første Amanuensis fra Universitetet
Lektor ved Sjøkrigsskolen
Vikariat ved Ingeniørhøyskolen i Bergen
Befal i militæret
Lektor i Videregående Skole
9 år som praktiserende healer
9 år som praktiserende Diplom Astrolog
Alternativ utdanning:
The Silva Method
Silva International Inc, ultra seminar
Reiki master
Karuna reiki master
Rainbowreiki DAN2 Lisensiert Master – Mer info TRYKK HER
Diplom astrolog og lærer ved Herkules Astrologiskole (6 år) – Mer info TRYKK HER
Shaman in the White Feather Tradition – Mer info TRYKK HER
Feng Shui Practitioner – American Feng Shui Institute
                                 – Masteryacademy grunnlagt av Joey Yap.
QMDJ-Practitioner – QiMenDunJia og kinesisk astrologi ved DAOMAC-institute Institute Vedic Astrology Practitioner – 4 års utdanning innen Vedic Astrologi ved Ernst Wilhelm