Lill Gro Arnesen

 

Sted: Tertnes / Bergen

Tlf. 47861630, e-mail: lillgro@getmail.no
Hjemmeside: http://www.rainbowreiki-art.com

Jeg er født på Voss, men flyttet til Bergen da jeg var åtte år gammel. I dag bor jeg i Åsane ved Bergen.

Mitt arbeidsområde har tidligere vært kontor og bank inntil jeg og familien min flyttet til Kanada i 2001.

Etter at vi flyttet hjem til Norge ble jeg kjent med Pål-Esben, da jeg i 2006 tok mitt første Rainbow Reiki I kurs. Han har siden vært min læremester. Sammen med sin kone Maria Jeanne Dompierre har han lært meg å finne en bedre balanse i livet og se det positive og utfordringer i hverdagen istedet for problemer. Jeg har hatt en stor personlig utvikling underveis i min utdannelse mot Rainbow Reiki Master. En spennende reise som vil fortsette i årene som kommer. Det har vært mange utfordringer underveis, men det er aldri for sent å lære.

Maria fikk meg til å starte med maling av energibilder. Noe som er utrolig interessant å jobbe med. Jeg begynte med oljemaling da jeg bodde i Texas for mange år siden, men tok en pause da jeg kom tilbake til Norge. Maria fikk meg til å prøve på nytt, noe jeg ikke angrer på i dag. Jeg er i ferd med å starte opp praksis innen Rainbow Feng Shui. Maling av personlige energibilder vil da ha en sentral plass i tilbudet mitt. Jeg tilbyr også behandlinger innen Rainbow Reiki systemet.

Gjennom denne utdannelsen har jeg erfart og lært at det finnes mange interessante muligheter innen den alternative verden, som er veldig inspirerende å utforske.

Jeg er Lisensiert Rainbow Reiki 1. Dan Mester Lærer, i tillegg til dette er jeg utdannet innen Rainbow Feng Shui, White Feather Sjamanisme og Ryggsøyleterapi.