Liv Kristine Qvigstad

Telefon: 474 16 002

Adresse: Alfheimsveien 77, 2848 Skreia

Epost: livkristine.qvigstad@gmail.com

Jeg er født i på Skreia i Østre Toten den 18.08 56 og dvs.: tilårskommen Totning.

Oppvokst på et lite småbruk og vi hadde mye mer kjærlighet til hverandre enn penger på konto.

I barneskoleårene var jeg astmatisk, ordblind og det vi i dag ville kalle sensitiv. Men for 50 år siden var ikke dette en perfekt mix, særlig ikke i en klasse med særlig skoleflinke og sportsflinke skolebarn. Men dette tilbakeblikket ser jeg at jeg tidlig måtte lære meg å se «kreative og alternative løsninger» i de fleste situasjoner.

Vel,- etterhvert ble det OK og være litt «sær», og i voksen alder er alle vilkårene i oppveksten en bra ballast.

Arbeidserfaring:

Jeg har arbeidet med søm, i næringsmiddelindustrien i mange år og i de siste 16 årene som renholder.

Div skoler og utdanninger:

Jeg har gått på ulike skoler og kurser i de siste 30 årene, 2 fagbrev og nesten svenn i kjole og draktsøm, dvs: har skole og erfaringene i kjole og draktsøm, men tok aldri siste eksamen, siden jeg for lengst var over på nye eventyr i mitt liv. Jeg har papir på å være «EDB-sekretær», Lagerstyring og lagerdrift, og med et smil om munnen også Bestått eksamen som mester i Tømrerfag!

Utdanning som alternativ behandler:

  1. Autorisert sindsrobehandler fra Steen Kofod i København.
  2. Dan, Rainbowreiki-mester, autorisert!
  3. Sjaman, fra White Feather shcool, autorisert!
  4. Holistisk healer, godkjent!

Det er verd å nevne at alle godkjenninger betinger at man følger med i utviklingen innen disse «retningene», vedlikeholder alle kunnskapene og avgir en eksamen med jevne mellomrom.  Jeg har også andre,- mindre kurs i de senere år.

Som healer:

Jeg er Godkjent healer i Spiritualistforeningen

Historien om meg kommer til å vokse, siden jeg fortsatt er i utdanning i White Feather schoool og alle de tusen ting jeg holder på med.

Mitt behandlingsted er på Berget Senter i Skreia sentrum.

Der skal jeg ta mot klienter fysisk og på distanse.