Liv Midtgaard

Sted: Risør

Yrke :

Tlf. 481 99 780, e-mail: liv.midtgaard@gmail.com

Jeg heter Liv Olaug Lien Midtgaard, født og oppvokst i Hallingdal, bor i Risør hvor jeg har bodd i hele mitt voksne liv.

Jeg er utdannet sykepleier og fengselsbetjent. Jeg har jobbet i helsevesenet i mange år, både i kommunen, legevakt og på  sykehus. Nå arbeider jeg i fengsel som fengselsbetjent.

Jeg har vært interessert i det alternative siden jeg var ganske liten, alt fra det å spå i kaffegrut, historier om småfolk og  huldra har tiltrukket meg helt fra jeg var barn.

I voksen alder  begynte jeg på kurs, først Theta Healing, Silva Unique Mind og ESP kurs, men det var da jeg kom på mitt første Rainbow Reiki kurs at jeg visste jeg hadde funnet det rette for meg. Dette var  det optimale for meg som førte til en helhetlig utvikling, fysisk, psykisk og spirituelt. Resultatet av dette er at jeg nå står sterkere i meg selv.

Jeg hadde en periode hvor jeg sleit med søvnproblemer og i en lang periode sov jeg i snitt 3 timer hver natt. Det var så ille at jeg begynte med sovemedisiner, men ikke engang det hjalp meg til å sove lenger. Etter å ha gjort noen enkle grep jeg lærte på kurs, sammen med en av teknikkene så sover jeg nå hele natten.

Dette er bare ett av eksemplene på hva Rainbow Reiki har hjulpet meg med.

Jeg valgte derfor å ta Rainbow Reiki 1.Dan Master og nå holder jeg selv 1.og 2. Grad kurs i Rainbow Reiki . Jeg holder kurs på Sørlandet: Risør og Arendal, og  Hol i Hallingdal.

Gjennom lærerutdanningen i Rainbow Reiki har jeg lært å tenke mer positivt og få en bedre forståelse av meg selv som menneske.  Jeg syntes det er moro, interessant og lærerikt å undervise, og på denne måten kunne hjelpe andre til  å ha muligheten til å  ta bedre vare på seg selv og sin egen helse.

Jeg er også utdannet  White Feather Sjaman.

I tilegg har jeg flere frittstående kurs innen Rainbow Reiki, blant annet:

Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi, Tantrisk Massasje, Aura og Chakra Lesing, Møt dine engler krystallveien.

Som jeg hørte en klok mann sa : Det er ikke selve livet som er meningen – men hva du gjør det til.