Renate Elida Haug

Sted: Ytre Enebakk

Yrke : Healer og veileder i helse og kosthold
Rainbow Reiki Master Healer

Tlf. 93 62 26 25, e-mail: renate.elida@outlook.com

Jeg bor i Ytre Enebakk med min flotte partner og tre herlige barn.

Jeg er utdannet steinerpedagog og har jobbet som klasselærer på steinerskole siden 2007, en jobb jeg har stortrivdes med og som har gitt meg mye. Jeg har spesielt interessert meg for- og samlet mye erfaring rundt barn og ungdom med konsentrasjonsvansker, sosiale vansker og ADHD-problematikk.

I 2010, to år etter at mitt andre barn ble født, opplevde jeg å bli kraftig utbrent. Jeg var i en lengere periode sengeliggende og 100% sykemeldt. Jeg har alltid vært opptatt av det alternative, og gjennom denne sykdomsperioden fikk temaer som selvutvikling, kosthold og naturmedisin stor plass i livet mitt.

Da jeg endelig ble helt frisk igjen i 2014, bestemte jeg meg for å legge klasselærerjobben bort en periode for å kunne bruke mer tid og energi på mine egne barn, og for å få mulighet til å utvikle meg mer innenfor helse og selvutvikling. Jeg begynte å lese grunnmedisin for å kunne ta en utdannelse innenfor biologisk medisin og registrerte eget firma der jeg blant annet selger kosttilskudd. Etter et foredrag på alternativmessen i Lillestrøm bestemte jeg meg for å melde meg på Rainbow Reiki 1.- og 2.grads kurs. Jeg forsto fort at denne formen for healing var noe jeg ville jobbe med. I Pål-Esben Wanvig fant jeg en seriøs, oppdatert lærer som ga (og fortsatt gir) god undervisning og veiledning, og det ga meg mye glede å få møte- og samarbeide med andre Rainbow Reiki-utøvere.

Jeg begynte å ta imot noen få klienter umiddelbart etter det andre kurset mitt i Rainbow Reiki, og ble motivert til å ta den lengere utdannelsen til Rainbow Reiki 1.Dan Mester Lærer. Her har jeg lært fantastisk spennende healingmetoder,  gode meditasjonsteknikker, ryggsøyleterapi, hvordan jeg kan få et lykkeligere parforhold, et bedre og mer meningsfylt forhold til barna mine og mye mer.

Det føles godt og meningsfullt å kunne fortsette med et arbeid hvor jeg har mulighet til å hjelpe andre mennesker med å skape bedre balanse i livet, ta bedre vare på helsen og ved å gi healing for kropp og sinn.

Utdannelse:

Norsk dataskole, Tromsø

Rudolf Steinerhøyskolen

Tunsberg Medisinske skole, Biopati (under utdanning)

Arbeidserfaring fra:

Rudolf Steinerskolen i Lørenskog

Steinerskolen i Askim

Rainbow Reiki:

Rainbow Reiki 1. grad
Rainbow Reiki 2. grad

Under utdanning: Rainbow Reiki 1. Dan Mester Lærer