Sissel Erstad Iden

 

Sted: Bergen
Tlf: 90913061
E-post: sis-iden@online.no
Hjemmeside:www.rainbowreikibergen.com

Jeg er født i Bergen, og oppvokst på en øy nord for Bergen.
I 2001 var jeg ferdig utdannet omsorgsarbeider, og har siden da jobbet med eldre på et sykehjem.

Min oppvekst har vært preget av rotløshet. Hvor jeg aldri har funnet et sted i livet hvor jeg kan være lykkelig og ha det godt med meg selv og andre. Fra tidlig ungdom har jeg hatt depresjon. Som ble en del av livet mitt, og det jeg definerte meg etter.

I 2006 var jeg på mitt første Rainbow Reiki Seminar med Pål-Esben Wanvig. Jeg hadde ikke store forhåpningen til hva jeg ville lære og oppleve. Jeg hadde aldri tidligere vært innom noe som hadde med det alternative å gjøre. Og ante ikke hva han snakket om da han begynte å fortelle om chakra, lysvesner, kraftdyr, krystaller etc. Jeg hadde hittil i mitt liv kun vært opptatt av det materialistiske som man kan se og føle på.

Jeg gikk på neste seminar, og forsatte i noen måneder med å være tilstede på seminarene han hadde. Etter hvert begynte jeg å forstå hva han snakket om. Og jeg kunne merke en forandring i livet mitt. Fra å bare eksistere begynte jeg å legge merke til omgivelsene på en ny måte. Jeg var ikke bare inni et skall hvor alt var trygt. Nesten hele mitt liv hadde jeg vært som et barn. Uten å fatte evne til å ta ansvar og egne beslutninger.
Gjennom samtaler og behandlinger med RainbowReiki av Pål-Esben Wanvig, og senere hans kone Maria Jeanne Dompierre begynte jeg å ta ansvar for mitt eget liv. Jeg gikk fra å være som et barn, til å bli en voksen person. Siden jeg selv kunne mange av metodene så gjorde jeg mye av det praktiske arbeidet selv.

Samtidig som all denne forandringen skjedde, begynte jeg å merke at ikke alt var som det skulle i mitt parforhold. Når vi satte oss ned for å snakke sammen ble det mer som venner. Vi delte utgifter med å ha en leilighet, mat etc. Man kan på en måte si at vi hadde begynt å vokse i fra hverandre. Men var vi klar for å gå fra hverandre?

Vi bestilte en time for samtale med Pål-Esben. Og der fikk man mye rett i ansiktet. Og man så at ikke alt var som det skulle være i vårt forhold. Men siden vi enda hadde et lite glimt av kjærlighet igjen, bestemte vi oss for at dette er noe man skal klare. Etter 5 år er mye forandret. Vi har jobbet mye med å forstå hverandre. Respektere den andre, og det å kunne snakke sammen. Kjærligheten er blitt født på ny. Og i dag lever jeg i et lykkelig parforhold.

Fra 2007 har jeg studert på halvtid hos Pål-Esben Wanvig. Først RainbowReiki 1. Dan Master Teacher, senere coaching utdannelse, 2.Dan og White Feather Sjamanisme. Jeg er så takknemlig for at med RainbowReiki har jeg et grunnlag å bygge videre på.

Og jeg vil takke Walter Lübeck for den forskningen og utviklingen han har gjort med RainbowReiki i flere tiår.
En takk til Pål-Esben Wanvig, og hans kone Maria Jeanne Dompierresom har brakt dette til Norge. For den visdom de har gitt meg og lært meg for personlighetsutvikling. Og jeg vet at det stopper aldri. Hver dag er en ny dag for å lære hvordan man utvikler seg.
Jeg vil og takke min kjære samboer Edina, for at hun har gått denne veien med meg.

 

Formell utdannelse:
1997-98 Grunnkurs Helse og Sosial Fag Nordhordland Videregående Skule
1998-99 VK1 Omsorgsfag Nordhordland Videregående Skule
1999-2001 Lærling Omsorgsarbeider Meland Kommune

Verv:
Leder Ungdommens Røde Kors Meland
Leder Meieri Klubben, en lokal ungdomsklubb i Meland
Hovedtillitsvalgt Fagforbundet

Alternativ Utdannelse:
RainbowReiki 1.Dan Master Teacher
Rainbow Reiki 2.Dan Master Teacher
White Feather Sjaman (Student)