Yasmine Gômez

Sted: Solbergmoen

Tlf. 46422329 e-mail: RainbowReikiSolbergmoen@outlook.com Hjemmeside: www.rainbowreiki.org

Yrke: Sykepleier, soneterapeut, Rainbow Reiki 2. Dan lisensiert Master, White Feather Shaman.

Jeg er født og oppvokst i Venezuela og har bakgrunn i hotell bransjen og senere som sykepleier. Jeg har bestandig vært glad i å jobbe med mennesker.
I 2004 ble jeg utsatt for en arbeidsulykke med ekstreme konsekvenser og sykdom som nesten kostet meg livet. Jeg oppdaget snart at tradisjonell medisin ikke kunne hjelpe meg med å bli frisk og det var da jeg begynte å søke etter alternative løsninger.
Jeg ble anbefalt om å gå på kurs innen Rainbow Reiki® med Pål-Esben Wanvig og i 2005 startet jeg å gå på kurs hos han.

I disse kursene snakket Pål-Esben detaljert om hva jeg måtte gjøre for å bli frisk og lykkelig igjen. Jeg begynte å følge anbefalingene og resultatene kom ganske rask.
Det har blitt mer en 10 år siden jeg møtte Pål-Esben for første gang, og livet mitt har forandret seg fullstendig. Etter hvert kom jeg også i kontakt med hans kone Maria Jeanne Dompierre, som i dag er min mentor og spirituell veileder.

Lærdommen jeg har fått med de to og Rainbow Reiki® grunnlegger Walter Luebeck, har gitt meg fundamentet og inspirasjon til å kunne jobbe med meg selv og hjelpe andre. Kunnskapen og veiledning har også hjulpet meg til å få kontroll over eget liv. Å bli kjent med meg selv, har vært den mest utrolige og fortryllende eventyr og reise.

Fra å jobbe mye og ha lite fritid til min familie og venner, og så å si ingen helse og et liv med lite mening på det spirituelle plan. Fikk jeg en tilværelse med mye bedre helse, stor trivsel og et liv jeg nå har tid til å nyte.

Jeg er i dag lykkeligere enn jeg noen gang kunne drømt om og føler meg tilfreds med livet for første gang på mange år.

Takk Pål-Esben, Maria og Walter for all hjelp.

Formell utdanning: Reise liv og språk fra USA.

Sykepleie, Høgskolen i Molde.

Høgskole i Oslo, tverrfaglig forebyggende helse arbeid

Høgskolen i Molde psykososial arbeid for barn og unge.

Arbeidserfaring:

Venezuela:

Hotel Resepsjonist og sekretær.

Marazul realstate and administration, direktørs sekretær

Orientalcars – administrasjon, Orientalmotors – salgs.

Rancho Rio Salao – Hotel manager.

Norge:

Frei kommune – spansk lærer.

Norwegian Fish Company-salgs eksport.

Frei kommune- sykehjem assistent.

Kristiansund kommune- morsmål lærer/oversetter, hjemmehjelp og hjemmesykepleier.

Kristiansund Sykehus assistent, sykepleie i ortopedisk avdeling.

Sorgsgruppe for barn Nordmøre –

Organisasjonserfaring: Frei kommune: representant i Kommunestyre i 4 perioder, representant i formannskapet 1periode.  Nordmøre krisesenter styre leder 2 år, Oasis kreativsenter Kristiansund representant i styre 2 år.  Helse midtnorge- representant i bruker utvalget 2 år. Flerkulturell gruppe i Kristiansund leder og nestleder. Latinamerikanske gruppe i Nordmøre – leder og nestleder.

Alternative utdanning: Soneterapi, Rainbow Reiki 2.Dan master, White Feather Shaman School, Phoeniks life coaching (student)